Fallout 76 groeide naar 13,5 miljoen spelers in 2022

Fallout 76 kende een bumpy start maar sindsdien, en dankzij de nodige inspanningen, gaat het elk jaar beter met Bethesda’s MMO gebaseerd op het Fallout-universum.

Om dit in de verf te zetten pakt Bethesda uit met wat cijfers en statistieken die een overzicht geven van wat er in dat universum zoal gebeurd is.

De infographics onthullen dat het spel dit jaar aanzienlijk is gegroeid en 13,5 miljoen spelers heeft bereikt (een stijging van 2,5 miljoen ten opzichte van vorig jaar).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)