Maak Kerstmis gezelliger met deze Hogwarts Legacy haardvuurvideo’s

Kerstmis draait rond sfeer en gezelligheid. En wat is er gezelliger (en veiliger) dan een lekker knapperend haardvuur? Een virtueel haardvuur natuurlijk…

Met deze vier verschillende haardvuurvideo’s, gebaseerd op de vier verschillende tovernaarstakken uit Hogwarts Legacy, en natuurlijk een groot scherm, geef je kerst een extra sfeervol tintje dit jaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)