Valkyrie Profile: Lenneth is nu verkrijgbaar voor PlayStation-consoles

Valkyrie Profile: Lenneth is nu digitaal verkrijgbaar is voor PlayStation 5 en PlayStation 4 laat Square Enix ons weten.

Fans en nieuwkomers kunnen deze klassieker nu spelen en genieten van diens baanbrekende, combo-gebaseerde vechtsystemen en diepe, vertakkende verhaal dat is geworteld in de Noorse mythologie.

Deze definitieve versie van de game heeft verschillende quality of life-updates gekregen, zoals een terugspoelfunctie, de mogelijkheid om op elk moment te saven en visuele presets.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)