Je kan je Ubisoft-Stadia-games nu gratis verplaatsen naar Ubisoft Connect

Ubisoft Franchises

Stadia is niet het succes geworden dat Google had gehoopt. Het was een goede poging, dat wel, maar jammer genoeg liep het verhaal niet goed af. Best vervelend als je games had gekocht op dat platform. Voor Ubisoft-spelers is er alvast een oplossing gevonden.

Als je Ubisoft-spellen op Stadia bezit, ontvang je zonder extra kosten Ubisoft Connect-kopieën ervan. Dit gebeurt automatisch als je je Ubisoft-account aan Stadia hebt gekoppeld.

Als je via Stadia een abonnement hebt genomen op Ubisoft+ Multi-Access, krijg je een e-mail met instructies over hoe je je rechtstreeks op de website van Ubisoft kunt aanmelden. Je ontvangt ook een voucher voor een gratis maand Ubisoft+

OPGELET: je moet dit doen voordat Stadia op 18 januari 2023 sluit om je games te ontvangen.

Hoe dit allemaal in zijn werk gaat dat lees je op deze FAQ-pagina van Ubisoft.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)