Far Cry 5, New Dawn en Far Cry Primal zijn nu gratis voor PS Extra en Premium subscribers

Als je mij vraagt welke Far Cry mijn absolute favoriet is, dan zeg ik meteen Far Cry Primal. Rijden op de rug van een sabeltandtijger of mammoet is echt bad ass vind ik.

Als jij een PS Plus Extra of Premium abonnement hebt, dan kan je ook eens checken hoe dat aanvoelt.

Far Cry 5, New Dawn en Far Cry Primal zijn nu namelijk gratis te downloaden als je een van bovenstaande abonnementen in huis hebt.

Maar dat is nog niet alles want ook titels als Mortal Shell, Middle Earth: Shadow of Mordor, Middle-Earth: Shadow of War, Yakuza 6: The Song of Life, Yakuza: Like A Dragon, Judgment en een pak andere toppers zijn nu gratis te downloaden als je een abonnement hebt.

Ik ga meteen eens checken welk abo ik heb want ik vergeet dat altijd…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)