Heel wat actie in nieuwe Lies of P – gameplay trailer

De ‘gewone’ gamer zal zich niet echt aangetrokken voelen tot het veelbelovende Lies of P, maar ik twijfel er niet aan dat fans van Soulslike games die met argusogen in de gaten houden.

Let ook op de bijzondere mix want Lies of P, geïnspireerd door het bekende verhaal van Pinocchio, neemt ons mee naar een donkere en grimmige Belle Époque-wereld.

En er staat dus ook iemand centraal die voor heel veel onder ons geen onbekende is, namelijk Pinocchio en zijn niet aflatende reis om mens te worden.

Intrigerend toch?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)