fbpx

Diablo IV Limited Collector’s Box bevat géén game

Als Diablo-fan van het allereerste prille uur kijk ook ik ontzettend hard uit naar de release van Diablo IV. Ik ben al content met de standaard editie in de winkel, mét spel want voor fans die de Limited Collector’s Box in huis halen is er een verrassing…

De Diablo IV Limited Collector’s Box, die je 109,66 euro kost, bevat een heleboel coole hebbedingen maar er is één ding dat ontbreekt en dat is het spel zelf. Inderdaad, je krijgt dan wel onderstaande items:

·   Candle of Creation
·   Occult Mousepad 
·   Cloth Map of Sanctuary
·   Pin of the Horadrim
·   Diablo IV Collector’s Edition Art Book
·   Matted Fine Art Prints (x2) – 18.54″ x 10.79″

Wat er echter NIET in zit is een digitale downloadcode of een fysieke versie van de game. Toch wel k*t als je het ons vraagt…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: