Speel Assassin’s Creed Valhalla dit weekend gratis

Assassins Creed Dawn Of Ragnarok

Assassin’s Creed Valhalla heeft voor de tweede keer een gratis weekend van vandaag tot 19 december op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. 

Tijdens het gratis weekend hebben spelers toegang tot de volledige content van de basisgame. Progressie wordt tevens meegenomen wanneer spelers besluiten om hun avontuur in Engeland voort te zetten na het gratis weekend.

Ook krijgt Assassin’s Creed Valhalla vanaf vandaag een tijdelijk friend referral-programma waarmee spelers beloningen verdienen door hun vrienden uit te nodigen om de game te spelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)