Het Snow Brawl event keert terug naar Rainbow Six Siege

Snow Brawl, een tijdelijk in-game event in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, keert dit jaar terug en is speelbaar vanaf vandaag tot 6 januari. Snow Brawl introduceert een gamemodus waarin spelers de vlag van het andere team veroveren en deze terug moeten brengen naar hun eigen basis om punten te scoren.

Uitgerust met oneindig veel sneeuwballen als primaire wapen en een secundaire gadget in feestthema, ervaren spelers een ijskoud duel in een vernieuwde versie van de map Chalet.

Vlaggen vallen op de grond als de drager uitgeschakeld wordt of als de drager de vlag zelf plaatst. Het is mogelijk om gevallen vlaggen op te pakken en zo terug te keren naar de eigen basis. Na drie keer geraakt te zijn is een speler af en respawnt deze weer in de game. Er zijn een aantal boosts beschikbaar zoals, loopsnelheid, fire rate en health packs. Het team dat na 5 minuten over de meeste punten beschikt wint.

In Snow Brawl kunnen spelers vechten als The Blue Blades met Operators Dokkaebi, Grim, Sens, Rook, Vigil, Frost, Castle, Thorn of The Orange Blizzard met Operators Ash, Blackbeard, Montagne en Osa.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)