fbpx

Opgelet: je kan je wekelijkse Fortnite questen niet meer opsparen!

Ik ga niet snel een uitroepteken in mijn titels zetten maar deze is toch wel belangrijk voor trouwe Fortnite-spelers.

Met de start van Chapter 4 – Season 1 ondergingen de weeklies namelijk twee belangrijke wijzigingen. Ten eerste worden deze niet meer op donderdag maar op dinsdag gereset. En ten tweede, en dit is heel belangijk, kan je ze niet meer opsparen…

Inderdaad, in tegenstelling tot vroeger krijg je maar 1 week de tijd om je weeklies te doen. Je kan ze dus niet meer opsparen of uitstellen tot de volgende week of het einde van het seizoen om ze er dan allemaal snel door te knallen.

Zo zag ik bijvoorbeeld de laatste stap van de shockwave hammer quest door mijn neus geboord worden, met andere woorden bye bye XP.

Als je de opdrachten in de categorie “Deze week” niet voltooit voor de volgende wekelijkse reset, mis je die XP.

En dat is nog niet alles:

Nu zijn er elke week slechts vijf Weekly Quests beschikbaar. En in plaats van wekelijkse opdrachten die je 20K XP opleveren, krijg je nu 16K XP. Twee van de wekelijkse quests bestaan uit vijf stappen die 16K XP opleveren voor elk voltooid deel, maar ze worden steeds moeilijker.

Check maar eens het aantal XP dat je moet scoren met de dirt bike door stunts uit te voeren. (Al heb ik een plekje gevonden waar ik rond de 200K XP aan stunts kan scoren, en misschien zelfs meer als ik probeer)

En de wekelijkse bonussen omvatten een driedelige bonus die 30K XP oplevert bij het voltooien van drie wekelijkse Quests.

En dan is er nog het Winterfest 2022 die je een level omhoog geven als je alle 14 Quests voltooit. En uiteraard dagelijks een kerstcadeautje.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: