PS5 met afneembare diskdrive “werkt vlekkeloos”

PlayStation 5

Een poos geleden, in september om precies te zijn, liet de bekende insider/leaker of hoe je hem ook wilt noemen, Tom Henderson, weten dat Sony aan een nieuw PS5-model aan het werken was. Eentje met een afneembare blu-ray lezer.

Vandaag komt de man met een update naar buiten hieromtrent. Hij beweert namelijk dat hij met een aantal mensen gesproken heeft die aan het project werken en beide bevestigen hem dat het systeem vlekkeloos werkt.

Nog volgens Henderson kunnen we binnenkort meer details verwachten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)