Details omtrent de current-gen upgrade voor The Witcher 3: Wild Hunt vrijgegeven

The Witcher 3 Wild Hunt Next Gen Update

The Witcher 3: Wild Hunt vond ik een fenomenale game. De uitbreidingen Hearts of Stone en Blood & Wine scoorden ook zeer goed bij het publiek. Helaas heb ik deze uitbreidingen nog steeds niet gespeeld, maar door de release van de current-gen upgrade kan hier wel eens snel verandering inkomen.

Morgen (14 december) komt eindelijk de current-gen upgrade uit voor het fantastische The Witcher 3: Wild Hunt. Daarnaast brengt CD Projekt RED ook nog eens de Complete Edition uit op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De upgrade zal natuurlijk ook gebeuren voor spelers op de PC.

Vannacht om 00:00 uur zal de upgrade live gaan op de PlayStation 5. Om 01:00 uur is het de beurt aan Xbox Series X|S en PC. De upgrade voorziet de game van de nodige technische verbeteringen en features, waarvan de ontwikkelaars nu de details van hebben vrijgegeven.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.