Pragalicious Podcast #046 | Discussie over reviewscores, problemen met Pokémon en kopvlees met mosterd

In deze episode bespreekt de crew hun reviews waarbij zij een totaal andere mening hadden dan de rest van de wereld. Hoe komt het dat bij games zoals The Callisto Protocol of Pokémon Scarlet/Violet de reviewscores alle kanten opschieten?

Het gaat ook over grote launchproblemen en de nieuwste versies van Call Of Duty en Fortnite. Verder keuvelen we over kopvlees met mosterd, het gruwelijke lot van gametesters en spelletjes uitlenen in de bibliotheek.


01:17 – Call Of Duty komt naar de Switch! Wordt dat een succes?
06:47 – Fortnite ziet er beter uit dan ooit dankzij de Unreal 5 Engine
10:30 – De nieuwe The Dark Pictures, Pokémon en The Callisto Protocol kampten alle drie met zware problemen op launch. Hoe kan dat toch?
15:06 – HBO Max geeft veel prijs in de nieuwe, grootse trailer voor The Last Of Us.
18:17 – The Callisto Protocol en Pokémon Scarlet/Violet krijgen zowel zeer goede als slechte reviews. Waarvan komt die verdeeldheid? Waarop letten wij bij PGLS als we een game reviewen? Wanneer hadden de crewleden een drastisch andere mening dan de rest van de wereld?
31:21 – De suggesties van het huis


Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
YouTube
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.