Dune: Awakening laat zich zien in sfeervolle pre-alpha teaser trailer

Dune Awakening MMO

Tijdens gamescom afgelopen zomer werd Dune: Awakening aangekondigd, samen met een prachtige trailer. De ontwikkeling van deze MMO loopt blijkbaar voorspoedig, want ontwikkelaar Funcom lostte een nieuwe trailer.

In Dune: Awakening is je belangrijkste opdracht overleven op Arrakis. Dit doe je door kampen te bouwen en je aan te passen aan de omgeving. Zo leer je onder andere de speciale manier van lopen om zo de zanwormen niet wakker te maken.

Deze survival-MMO is in ontwikkeling bij Funcom voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Een releasedatum heeft deze game nog niet.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.