Nieuwe Tekken 8 gameplay en Jun Kazama’s terugkeer naar de serie

Bandai Namco toonde de eerste verhaal- en gameplaytrailer voor Tekken 8. Daarbovenop vernemen we ook de terugkeer van Jun Kazama naar de serie.

De trailer belicht prachtige beelden, verbazingwekkend gedetailleerde character models, atmosferische en destructieve omgevingen en een agressieve nieuwe gameplay mechanic, allemaal ontworpen om Tekken in de nieuwe generatie te brengen.

Tekken 8 bevat nieuwe gameplay gericht op “agressieve” tactieken. Met behoud van de unieke vechtspel-identiteit van Tekken, zal het spel zowel spelers als toeschouwers de spannendste ervaring uit de serie tot nu toe bieden, met viscerale schermschokkende aanvallen en omgevingen die zowel dynamisch als vernietigbaar zijn.

De trailer belicht ook een geheel nieuw spelmechanisme genaamd het “Heat System”, dat agressieve aanvallen activeert met speciale bewegingen en verbeteringen voor de vaardigheden van elk personage.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)