Makers van Arise: A Simple Story kondigen After Us aan

In deze game van de ontwikkelaars van het bekroonde Arise: A Simple Story verken je een surrealistische wereld en geef je het leven op aarde een tweede kans.

Deze meeslepende verkennings-/avonturengame komt in de lente van 2023 uit voor pc op Steam en op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Speel als Gaia, de geest van leven en geef de aarde een tweede kans tijdens je surrealistische reis.

Doorkruis adembenemende omgevingen om de zielen van uitgestorven dieren te redden en gebruik Gaia’s krachten om de gevaren te bestrijden die de onherbergzame aarde teisteren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)