Replaced toont meer van zijn Dystopische Cyberpunk-wereld in nieuwe trailer

Replaced is een 2,5D sci-fi retro-futuristische actieplatformer waarin je speelt als R.E.A.C.H. – een kunstmatige intelligentie die tegen zijn eigen wil gevangen zit in een menselijk lichaam.

Het spel mengt filmisch platformwerk, verbluffende pixelkunst, free-flow actiegevechten en een diepgravend dystopisch verhaal dat zich afspeelt in een alternatieve jaren 1980.

In en rond Phoenix-City krioelt het van de outlaws. Alles wordt geregeerd door corruptie en hebzucht en de machthebbers zien mensen en hun organen als niets meer dan ruilmiddel. Verken en ontrafel de mysteries vanuit het perspectief van R.E.A.C.H, die begint te begrijpen hoe het is om mens te zijn in een gebroken wereld.

Geïnspireerd door cyberpunk cinema zoals Blade Runner 2049 & Upgrade, willen ontwikkelaars Sad Cat Studios een diepgaande, complexe wereld bouwen, met pixel art in het hart van Replaceds grimmige, dystopische verleden.

Replaced staat gepland voor een release in 2023 en zal te spelen zijn op Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox Game Pass voor Console, Xbox Game Pass voor PC, Steam & Epic Games Store met een geoptimaliseerde versie voor Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)