FromSoftware kondigt action game Armored Core VI Fires of Rubicon aan

FromSoftware, je weet wel de studio achter Bloodborne, Dark Souls en Game of the Year-winnaar Elden Ring mocht ook niet ontbreken op The Game Awards. Zij kwamen hun nieuwste titel Armored Core VI Fires of Rubicon voorstellen.

Armored Core VI Fires of Rubicon combineert nieuwe elementen tot adembenemedende actie die alleen mechas kunnen bieden. De game belooft uniek te worden binnen het mech action gamegenre.
 
In Armored Core VI Fires of Rubicon kunnen spelers vrij bewegen en zich snel manouvreren door omgevingen, terwijl gevechten ook kunnen worden geïniteerd. De game zal uitdagende en memorabele gevechten voorschotelen, eigen aan FromSoftwares zorgvuldig ontwikkeld gamedesign, en onder meer mechs het laten opnemen tegen gigantische bazen.

Spelers zullen het gevoel van tevredenheid herkennen bij het overwinnen van geduchte tegenstanders en dit misschien ook als een boost zien bij het aangaan van de volgende uitdaging.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)