Supercube maakt van karting een interactieve game-ervaring

De regels van het karten zijn herschreven – met moderne technologie, gekke gameplay en een coole sfeer blaast Supercube de karting-wereld nieuw leven in! Vijf maanden lang wordt Flanders Expo Gent omgetoverd tot een digitale, interactieve kartbaan met heel wat coole snufjes.

De oude baan werd vervangen door een 360° digitale speeltuin, geprojecteerd op de muren en de vloer. De kart is volledig getweakt met aangepaste elektronica om het gebruik van bonussen en speciale krachten mogelijk te maken en om je op ieder moment veilig te houden en plezier te garanderen bij elke hobbel.

Supercube terug te vinden in Flanders expo in Gent. Het pop-up event zal daar gedurende 5 maanden de deuren openzetten voor het publiek.

De exacte openingsperiodes zijn terug te vinden op de website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)