Dead Island 2 Showcase serveert ons nieuwe gameplay

Hoe zou het met Dead Island zijn? De game verschoof recent naar april volgend jaar en dat doet de fans wat huiveren. Maar als we op de beelden mogen afgaan die getoond werden tijdens de showcase dan hoeven we niet bang te zijn. Toch? Het komt goed! Dat moet wel!

De trailer toont de brute gevechten van de game in volle glorie, waarbij spelers naar hartenlust kunnen hakken, trappen, beuken en branden met katana’s, machetes, zwaarden, hamers, geweren en meer.

Dead Island 2 maakt gebruik van het Fully Locational Evisceration System for Humanoids (F.L.E.S.H.), baanbrekende technologie die speciaal is ontworpen voor de gruwelijkste zombie-ervaring ooit in een videogame. De trailer toont ook hoe wapens verbeterd kunnen worden met upgrades en add-ons, en hoe spelers hun zombie-infectie kunnen gebruiken om vernietigende krachten te krijgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)