Elden Rings gratis Colosseum-update is nu beschikbaar

Gamers met een masochistisch trekje die helemaal into Elden Ring en de Dark Souls games zijn, kunnen zich vanaf vandaag weer lekker pijnigen.

De gratis Colosseum-update voor Elden Ring is vanaf vandaag verkrijgbaar. Deze DLC introduceert nieuwe Player versus Player features en gloednieuwe cosmetics.

PvP Colosseums – De Colosseum-deuren openen voor de allereerste keer en onthullen een nieuwe uitdaging, waaronder drie nieuwe arena’s. Elke arena, gesitueerd in Limgrave, Caelid en Leyndell, komt met zijn eigen regels en zal heftige Player versus Player-confrontaties huisvesten.

Limgrave Colosseum kent twee modi: United Combat en Combat Ordeal. 

  • In United Combat worden deelnemers in twee teams opgesplitst en moeten ze het in timed gevechten tegen elkaar opnemen, waarbij de mogelijkheid om te respawnen bestaat. Elke dood en respawn brengt punten op voor het andere team, waarna het team na afloop met de hoogste score wint.
  • In Combat Ordeal is het elke Tarnished voor zich. Iedereen kan in deze modus respawnen tot de tijd stopt. Diegene met de meeste punten, wint.

Royal Colosseum, gelegen in Leyndell, introduceert de Duel Mode. Twee Tarnished nemen het in een duel tot de dood tegen elkaar op, zonder de mogelijkheid om te respawnen. 

Caelid Colosseum kent dan weer alle modi, met daarenboven de mogelijkheid om Spirit Ashes te summonen om naast je zijde te vechten. 

Vervoeg het gevecht in je eentje of gebruik groepwachtwoorden om samen of tegen vrienden te spelen. Bewijs wat je waard bent in de Colosseums!

Cosmetics – Vijf nieuwe haarstijlen wachten de spelers op bij het opstarten van Elden Ring of tijdens het aangaan van de vele uitdagingen in de Colosseums.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)