De nieuwste Hearthstone-uitbreiding, March of the Lich King, is nu live

Niks zo plezant als met de kameraden op café een kaartje leggen en een pintje drinken. Tegenwoordig worden er echter heel wat kaartjes digitaal gelegd vanuit je luie zetel. Een van die digitale kaartspellen is het populaire Hearthstone.

Vandaag lanceert Hearthstone zijn nieuwste uitbreiding, March of the Lich King en die brengt de elfde speelbare klasse, Death Knight, naar de Taverne. Volg de reis van Arthas Menethil als hij de iconische Warcraft-schurk, de Lich King, wordt via de Death Knight-proloog.

Met 203 gloednieuwe kaarten in March of the Lich King – waaronder de nieuwe Death Knight-klasse, het nieuwe Undead-miniontype en het nieuwe Manathirst-sleutelwoord – hebben spelers toegang tot de meest gevarieerde gameplay en deckbuilding in Hearthstone tot nu toe.

NIEUWE KLASSE: DEATH KNIGHT

 • 68 nieuwe klassekaarten, inclusief 32 gratis Core Set-kaarten
 • Hero Power: Ghoul Charge
  • Summon een 1/1 Ghoul met Charge die sterft op het einde van je beurt.
 • Nieuwe Resource: Corpses
  • Telkens een friendly minion sterft, wordt deze meegeteld als Corpse. 
 • Deckbuilding System: Runes
  • Blood voor gecontroleerde gameplay met gezondheidsmanipulatie.
  • Frost voor een directe aanval met ijzige spreuken.
  • Unholy voor zwermen minions over het ganse bord.

NIEUWE UITBREIDING: MARCH OF THE LICH KING

 • Nieuwe Minion type: Undead
  • Je Undead minions zijn gemakkelijk te identificeren! 
  • Honderden minions uit vorige uitbreidingen zijn geüpdatet om het Undead minion type te bevatten.
 • Nieuw Keyword: Manathirst
  • Kaarten hebben extra krachten wanneer ze over voldoende mana kristallen beschikken om het effect te triggeren. 
  • Er is geen mana vereist om het bonuseffect te triggeren.  

SPECIALE EVENEMENTEN

 • Death Knight Launch event is vanaf vandaag live en duurt twee weken! Voltooi dagelijks Event Quests om Event XP te verdienen op een speciaal Event beloningsspoor. Bovendien kun je de komende weken een Winter Veil Event verwachten!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)