WEDSTRIJD | De grote Pragalicious Sinterklaaswedstrijd

Pragalicious Sinterklaas Wedstrijd

Je wist het misschien niet, maar vandaag is het de verjaardag van Sinterklaas! Praga zijn baard is bijna zo wit als die van de Goedheiligman en daarom strooit hij met plezier met enkele leuke prijzen voor jong én oud!


Zo geven we enkele exemplaren weg van No Man’s Sky, de fantastische Belgische platformer Trifox én de coole animatiefilm DC Club van Super-Pets.

Het enige wat je hoeft te doen is te antwoorden op de wedstrijdvraag in het formulier hieronder en je vingers kruisen.

Zorg dat je ons volgt via onze sociale mediakanalen, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws én zit je op de eerste rij wanneer er nieuwe wedstrijden zijn!

De wedstrijd loopt tot en met 09/12/2022 om 23u59.

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.