Karten met Mickey & co in CGI-trailer van Disney Speedstorm

Speedstorm was eerst gepland voor 2022 maar Disney meldde vorige week dat de game uitgesteld word naar volgend jaar via een statement op de officiële website van de game.  

Gelukkig worden we in de loop van release voorzien van info en deze eerste beelden om ons op te maken voor de strijd op het circuit. In onderstaande trailer zien we onder andere Jack Sparrow, Mulan en Sully (Monsters, Inc.) waarmee we zullen kunnen gaan scheuren op de baan.

Bij het bekijken van de beelden zien we dat één van de circuits duidelijk geïnspireerd is op Pirates of the Caribbean en u mag er zeker van zijn dat er nog veel meer content te ontdekken valt wanneer de arcaderacer uitkomt. 

Disney Speedstorm komt volgend jaar uit op PlayStation 4 en 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en via de Epic Games Store op PC.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”