Alleen al voor deze scene moet je Wednesday bekijken op Netflix

Wednesday Addams Netflix -pragafied

Ze doen het weer bij Netflix! Met Wednesday heeft de streamingdienst er weer een dikke klepper bij. Meer nog, Wednesday is nog populairder dan Stranger Things zo blijkt.

Ook ik ben helemaal gevallen voor Wednesday, de dochter van Gomez Addams en Morticia. Jenna Ortega vertolkt de rol op geniale wijze.

Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.

En als er 1 scene is die ook jou zal overtuigen dan is dat die fameuze dansscene op het nummer Goo Goo Muck van The Cramps. (Een populaire band uit mijn jeugd – zoek hen maar eens op)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)