fbpx

Star Wars Jedi: Survivor is aanwezig op The Game Awards

Star Wars Jedi: Survivor

Op 8 december is het tijd voor de jaarlijkse Game Awards. Een van de games die we zeker te zien zullen krijgen is Star Wars Jedi: Survivor.

Respawn Entertainment, Electronic Arts en Lucasfilm Games kondigen aan dat fans wereldwijd een eerste blik kunnen werpen op het langverwachte Star Wars Jedi: Survivor in actie tijdens The Game Awards, het eindejaarsfeest van de gamesindustrie, op donderdag 8 december.

Star Wars Jedi: Survivor begint vijf jaar na de gebeurtenissen van Star Wars Jedi: Fallen Order. Cal Kestis is een stap voor gebleven op de constante achtervolging van het Rijk terwijl hij het gewicht begint te voelen van een van de laatst overgebleven Jedi in de melkweg.

Vergezeld door zijn trouwe metgezel BD-1, ontmoet Cal unieke en interessante personages op zijn reis. Om te overleven moet Cal zich als Jedi ontwikkelen, nieuwe vaardigheden leren en zijn band met de Force laten groeien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: