Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters – Duty Eternal expansion nu uit

De strijd tegen de Bloom is nog maar net begonnen. Pak de Technophage Outbreak aan in deze grote uitbreiding van de veelgeprezen turn-based tactische RPG, en neem de controle over de Dreadnought, de nieuwe Techmarine-klasse en een extra aanvalsschip, het Gladius-fregat, in de strijd tegen deze nieuwe stam van de intergalactische plaag.

De Dreadnought is een van hun dodelijkste instrumenten aan het front: een combat walker met daarin het nog levende lichaam van een zwaargewonde Grey Knight, die het ultieme offer brengt om namens de Keizer te blijven vechten.

Spelers kunnen de wapens van de Dreadnought upgraden zoals ze dat met elke andere Grey Knight in de game zouden doen: verdamp de Chaos-gesel met de Multi-Melta, of snij door daemonische prooien met de Nemesis Doomglaive, naast andere tactische opties.

Daarnaast zijn er als onderdeel van een gratis update nieuwe Nurgle-versterkingen aan het basisspel toegevoegd: de Meltagun- en Krak Grenades-variant van de Plague Marine, de Fleshmower-variant van de Foetid Bloat-Drone en de Noxious Blightbringer. Alle spelers kunnen deze vijanden nu gedurende de hele campagne tegenkomen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)