Season of Seraph gaat vandaag van start in Destiny 2

Vandaag gaat Season of the Seraph van start in Destiny 2. Het nieuwe seizoen zit boordevol nieuwe seizoensgebonden activiteiten, een gloednieuwe Dungeon, verschillende PvP-updates en wekelijkse missies die leiden naar de ontdekking van een nieuw Exotic-wapen. 

Daarnaast hebben Bungie en Ubisoft de handen ineen geslagen om unieke in–game-ornamenten te ontwerpen. Guardians kunnen zich hiermee verkleden als iconische assassins in Destiny 2. Tijdens dit seizoen keren ook jaarlijkse events, zoals The Dawning en Moments of Triumph, terug om de feestdagen te vieren. 

Season of the Seraph – Activiteiten en beloningen 
Dit seizoen focust zich op de complexe geschiedenis van de Bray-familie en hun relatie met de Warmind genaamd Rasputin. Guardians infiltreren de Braytech-faciliteiten in Heist Battlegrounds en kunnen zich wagen aan wekelijkse verhaalmissies. Hierin doen zij de ultieme poging om de Warmind te herstellen.

Updates voor Crucible
Season of Seraph brengt ook verschillende updates voor de Crucible (PvP) met zich mee: 

  • De structuur van de Crucible-playlist wordt geüpdatet om het aanbod in Crucible te stroomlijnen
  • Glory wordt vervangen door Competitive Division: een 3-tegen-3 ladder die uit zeven divisies bestaat
  • Een nieuwe Crucible Seal genaamd Glorious is toegevoegd en vervangt de Unbroken Seal
  • Trials of Osiris wordt aangevuld met een nieuwe Hand Cannon en Machine Gun
  • Iron Banner krijgt een nieuwe Zone Control-modus genaamd Fortress
  • Vernieuwde Iron Banner armor sets uit The Taken King. 

Meer informatie over deze updates is hier te vinden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)