Winter is coming in NBA 2K23 Seizoen 3

De winter en de feestdagen staan voor de deur. Het moment voor 2K Sports om hun NBA 2K23 in een ijzig jasje te steken.

2K onthult NBA 2K23 Seizoen 3, met nieuwe ijzige content die naar MyCAREER en The W* komt. Seizoen 3 bevat ook muziek van Grammy Award winnende producer Hit-Boy met Dom Kennedy, plus Lil Pump en Jovaine maken hun 2K Beats debuut.

In NBA 2K23 Seizoen 3 toont Atlanta Hawks’ All-Star guard Trae Young zijn koelbloedige aanpak als de winter het veld betreedt, een lawine aan nieuwe beloningen en content met zich meebrengt en The City (PlayStation 5 en Xbox Series X|S) en The G.O.A.T Boat (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc) verandert in een winterwonderland voor spelers om de concurrentie uit te schakelen.

Meer updates zijn onder andere:

• MyCAREER-uitbreidingen omvatten een feestelijke versie van de Noordpool en vakantie-evenementen om mee te maken in The City en de G.O.A.T.-boot, nieuwe kille banen en arctisch artwork en een speciale Santa-outfit als beloning voor Level 39 voor spelers op PlayStation 5 en Xbox Series X|S of Level 40 op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Nieuwe Core Badge Patterns zijn exclusief voor PlayStation 5- en Xbox Series X|S-spelers die Level 40 bereiken. Daarnaast kun je beloningen verdienen zoals een skibril, Trae Young 2 “Forever Young”-schoenen, een Magic Carpet-voertuig en nog meer.

• MyTEAM biedt allemaal nieuwe beloningen, waaronder Free Agent Damian Lillard als beloning op niveau 1 voor het invoeren van het Season-menu en Trae Young als eerste Galaxy Opal Level 40-beloning. Daarnaast keert Beyond Level 40 voor het eerst in 2K23 terug met meer agenda’s en mogelijkheden om teams te verbeteren. Ook zijn Tim Duncan en Julius Erving nu beschikbaar voor degenen die de volledige Trophy Case van de Eastern of Western Conference hebben verzameld en zijn er dit seizoen nog 15 Centerpieces en andere zeldzame Trophy Case-evenementkaarten beschikbaar.

• The W*-toevoegingen omvatten opgefriste uitdagingen, vernieuwde Community beloningen zoals de Dream Logo MyTEAM Card en de Vicki Johnson Coach MyTEAM Card. NBA 2K23 gaat door met het uitrollen van de 60 WNBA-spelershirts die naar de City en de G.O.A.T Boat in MyCAREER komen. Seizoen 3 brengt Dallas Wings ster Arike Ogunbowale, New York Liberty standouts Natasha Howard en Sabrina Ionescu en Washington Mystics Elena Delle Donne en Natasha Cloud’s shirts op het veld.

• 2K Beats blijft de hype brengen met nieuwe muzikale toevoegingen, waaronder de nieuwste track van Grammy Award-winnende producer Hit-Boy en Dom Kennedy en het 2K Beats exclusieve in-game debuut van nieuwe tracks van Lil Pump en Jovanie. Daarnaast voegt de NBA 2K Producer Series beats toe van bekende producers Kosine en JohnG. Spelers kunnen tijdens het spelen hun eigen verses opnemen over deze nieuwe beats en deze delen op sociale media.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)