Prequelserie The Witcher: Blood Origin laat zich zien in eerste trailer

The Witcher Blood Origin

Over de Netflix-reeks rond The Witcher is al veel gezegd en geschreven. Ik ben na enkele afleveringen jammer genoeg afgehaakt, maar heel wat mensen waren wél enthousiast.

Voor hen heeft Netflix nu een eerste trailer op de wereld losgelaten van Blood Origin. Dit wordt een prequelserie die zich zo’n 1200 jaar voor de gebeurtenissen van The Witcher afspeelt; de gouden eeuw van de elfen.

In deze reeks volgens we zeven personages die zich afzetten tegen het leidinggevende imperium. Bovendien zouden we in de serie ook de creatie van de eerste Witcher mogen meemaken.

The Witcher: Blood Origin is vanaf 25 december te zien op Netflix.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.