Dit waren de games die in November het meest gespeeld werden op Steam Deck

Steam Deck

December is weeral enkele dagen oud, dus leek het voor Valve het uitlezen moment om even terug te kijken naar de vorige maand.

De leveringen van de Steam Deck stomen ondertussen goed door, wat wil zeggen dat iedereen die er eentje wil er ongetwijfeld al een in zijn handen heeft. Maar welke games speel je daar nu op?

Wel, Valve heeft via hun Twitter-account een lijstje de wereld ingestuurd waarin we de twintig meest gespeelde games op Steam Deck terugvinden.

Opvallend is dat Vampire Survivors de meest gespeelde game in uren blijkt te zijn. Dit is een nogal minimalistische survivalgame. Gevolgd door twee kleppers die bekend staan om hun lange playtime: Persona 5 Royal en Elden Ring.

Welke game heb jij het meest gespeeld op jouw Steam Deck?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.