Speel als The Witchers Geralt Of Rivia in Fortnite

Geralt Of Rivia, het hoofdpersonage uit The Witcher komt naar Fortnite, en dit als unlock in Chapter 4. Het ideale moment om The Witcher 3: Wild Hunts gratis next-generation update in de kijker te plaatsen denken wij dan.

Bij deze aankondiging hoort natuurlijk een trailer voor dit volgende hoofdstuk van Fortnite, met een cameo van Geralt of Rivia. Zo ontdek je meteen hoe Geralt er zal uitzien in Fortnite. En kan je V-bucks beginnen sparen om hem in huis te halen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)