fbpx

Frictional Games kondigt Amnesia: The Bunker aan

Wanneer het op horrorspelen met een hoofdletter H aankomt, dan hoort de Amnesia-reeks daar zeker bij. In maart 2023 krijgen pc gamers met een dapper hart er weer eentje bij, genaamd Amnesia: The Bunker.

Amnesia: The Bunker kan rekenen op een semi-open wereld en spelers de vrijheid geven om de gameplay te beïnvloeden en hun speelstijl te kiezen.

In tegenstelling tot de vorige Amnesia-games, zal Amnesia: The Bunker een nieuw soort horror survival-avontuur zijn, met opkomende gameplay en sandbox-elementen. Spelers hebben volledige controle over hun beslissingen van moment tot moment. The Bunker zal spelers ook voorzien van een revolver, zodat ze het tegen hun vijanden kunnen opnemen.

The Bunker zal de speler ook aanmoedigen om te verkennen en te experimenteren, met behulp van het verstand en alle hulpmiddelen die tot hun beschikking staan. De ontwikkelaars beweren dat elke beslissing de uitkomst van het spel zal veranderen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: