Muziek staat centraal in nieuwe Hogwarts Legacy-muziekvideo

Hogwarts Legacy

Warner Bros. Games en Avalanche Software hebben een orkestrale muziekvideo van “Overture to the Unwritten” uitgebracht over originele gameplaybeelden van de aankomende game Hogwarts Legacy dat op 10 februari 2023 uitkomt. 

Overture to the Unwritten” bevat lokale studiomuzikanten uit de thuisstaat van Avalanche Software, Utah, waaronder koor- en orkestleden van de Universiteit van Utah, BYU, Salt Lake Symphony Orchestra en met gerenommeerde opnameartiesten Nicole Pinnell, Nicole Klossner, Ryan Shupe, Abe Kaelin, Bart Olson, John Knudsen en Dune Moss. De video, gefilmd op locatie in big idea music studio’s in Sandy, Utah en Media Grabbers in North Salt Lake City, Utah, bevat de originele compositie van componisten Chuck E. Myers “sea”, J. Scott Rakozy en Peter Murray en wordt uitgevoerd door een 54-koppig orkest onder leiding van Nathan Hofheins.

De originele gameplaybeelden, geprojecteerd achter het orkest en tussengevoegd in de videoclip, doorkruisen het kasteel van Zweinstein en de uitgestrekte omliggende gebieden, waaronder Hogsmeade, om de grootsheid van de wereld te onthullen. Het orkestrale nummer roept een magische melodie op die doet denken aan de Tovenaarswereld waar fans aan gewend zijn, terwijl het een ouder verhaal uit de oude overlevering oproept. 

Vanaf vandaag kunnen fans “Overture to the Unwritten” streamen of digitaal kopen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)