Bioware pakt uit met nieuwe Dragon Age: Dreadwolf-cinematic

Dragon Age 4

Gisteren was het Dragon Age-day. Voor Bioware reden genoeg dus om ons te trakteren op een cinematic trailer voor Dragon Age: Dreadwolf.

In de nieuwe video vertelt de dwerg Varric Tethras ons het verhaal van Solar, de Dread Wolf. Volgens de ene is hij een eeuwenoude elvengod, volgens een ander een verrader…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)