Marvel’s Midnight Suns Launch trailer introduceert HULK

Wat de Gotham Knights doen voor DC, dat is eigenlijk een beetje wat de Midnight Suns doen voor Marvel. Toch? Een groepje superhelden dat het opneemt tegen misdadigers en boze krachten om de wereld en de mensen te beschermen.

Deze actievolle trailer, die gisteren op de Marvel’s Midnight Suns Livestream verscheen, toont de verwoestende effecten van Lilith’s succesvolle overname van het Sanctum Santorum – waardoor de krachten van de onderwereld op aarde worden losgelaten. Alleen de volledige kracht van de Hunter en de Midnight Suns hebben een kans om de wereld te redden.

Tijdens de livestream van gisteren werd ook het 13e en laatste speelbare personage in het basisspel voor Marvel’s Midnight Suns onthuld – HULK.

Er is met andere woorden werk aan de winkel lieve vrienden! En dit vanaf 2 december.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)