Jurassic World Evolution 2: Dominion Malta aangekondigd

Jurassic World Evolution 2 en diens voorganger blijven absolute aanraders als je ook maar iets met dino’s hebt. Vandaag werd Jurassic World Evolution 2: Dominion Malta aangekondigd, een nieuwe expansion die op 8 december verschijnt.

De Jurassic World Evolution 2: Dominion Malta Expansion speelt zich af vóór de epische gebeurtenissen van Jurassic World Dominion, en laat spelers een gloednieuwe onderneming in Malta leiden. Hier zetten spelers parken op in drie prachtige mediterrane locaties.

De Autoriteiten en de Ondergrondse zijn beide zeer geïnteresseerd in de operatie. Bij welke organisatie spelers zich aansluiten, levert verder onderzoek en mogelijkheden op, zoals upgrades voor broederijen, extra locaties en meer. Spelers kunnen van eiland wisselen om hun dinosaurusfaciliteiten te beheren en nieuwe functies gebruiken, zoals het vrachtschip om soorten van het ene naar het andere eiland te vervoeren. Met de gloednieuwe Dinosaur Exchange kunnen spelers meer soorten, eieren en zelfs genomen verwerven om een winstgevend netwerk van parken te creëren en te laten groeien.

Spelers kunnen ervoor zorgen dat hun faciliteiten opvallen dankzij een reeks op films geïnspireerde gebouwen, waaronder het nieuwe Acquisitiecentrum, terwijl nieuwe voertuigskins en decoraties de parken van spelers een frisse mediterrane uitstraling geven. Op drie nieuwe eilanden, waarvan één met een natuurlijke lagune, kunnen parkbeheerders spectaculaire behuizingen maken voor hun prehistorische bewoners.

Naast een campagneverhaal en een gloednieuwe bouwset, komt ook een reeks fascinerende prehistorische soorten voor het eerst in het spel voor. De woeste Atrociraptor doet zijn naam eer aan met zijn deskundige jachtvaardigheden, terwijl de omnivore Oviraptor een krachtige kaak en een kenmerkende hoofdkuif heeft.

Deze betoverende nieuwe soorten verschijnen naast de kleine Moros Intrepidus, een van de kleinste Tyrannosauroïden die ooit hebben bestaan, en de gedrongen Lystrosaurus, wiens korte slagtanden hem helpen zich te voeden met de omringende flora.

Jurassic World Evolution 2: Dominion Malta Expansion bevat ook een reeks dinosaurusvarianten en skins die authentiek zijn voor Jurassic World Dominion, waaronder de formidabele Allosaurus en de vliegende Dimorphodon, evenals een op de film geïnspireerde huid met littekens voor de opvallende Carnotaurus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)