Arnold Schwarzenegger en Milla Jovovich samen sterk in World of Tanks

World of Tanks Arnold Schwarzenegger Milla Jovovich

Op het grote scherm stonden Arnold Schwarzenegger en Milla Jovovich nog nooit samen op het scherm. Maar voor het populaire World of Tanks maken ze met veel plezier een uitzondering.

In de filmtrailer van Holiday Ops ondernemen Arnie en Milla de belangrijkste missie tot nu toe namelijk de feestdagen redden voor Arthur en zijn zoon Mikey. Ga met mee op een magische Holiday Express-trein die hen naar het hart van het dorp brengt, in World of Tanks.

Tankers zullen het blockbuster duo voor het eerst tegenkomen in de garage, waar ze je uitdagingen en quests meegeven. Als je deze opdrachten tot een goed einde brengt, ontvang je Arnie en Milla customization items zoals tank skins, thematische emblemen, inscripties, stickers en commandanten. De voiceovers van Milla en Arnold zijn te horen in World of Tanks voor pc en console, NIET in de mobiele versie van de game.

De feesten beginnen op 1 december en lopen tot 9 januari 2023. Elke versie van de game heeft zijn eigen data en aanbod, aangepast aan de gameplay van dat platform. Het overzicht vind je hieronder:

World of Tanks PC
1 december – 9 januari 2023

Tankers krijgen te maken met een reeks missies en zoektochten om exclusieve Arnie en Milla aanpassingen te ontvangen en de kans om beide Holiday Ops actiesterren als tankcommandanten te hebben! Holiday Ops 2023 bevat een speciale evenementvaluta genaamd Resources. En alle feestelijke activiteiten zullen gebaseerd zijn op het verzamelen en investeren van deze middelen.

World of Tanks Modern Armor
13 december – 2 januari 2023

Spelers kunnen zich in het komende seizoen aansluiten bij ‘Team Arnold’ of Team Milla’ en deelnemen aan het Holiday Ops-evenement en de missies. Ze kunnen beloningen verdienen door te werken aan het doel van hun team; punten verdienen voor Holiday Ops personalisaties en content.

World of Tanks Blitz
17 december – 27 december 2022

In World of Tanks Blitz is een volledige kalender met Holiday Ops activiteiten beschikbaar. Log in op het spel om automatisch een cadeau te ontvangen: Arnold en Milla avatars en bonussen in het spel. Win gevechten om beloningen met Arnold en Milla-thema’s te verdienen, zoals camouflages, verzamelobjecten en het beste van alles: een profiel van Arnold.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.