fbpx

WEDSTRIJD | WRC Generations (PS5/Xbox)

Wedstrijd WRC Generations

Net als in de echte WRC biedt WRC Generations toegang tot een heel nieuwe competitieve feature, hybride auto’s om mee te racen. De krachtige mix van elektrisch vermogen en verbrandingsmotoren biedt spelers de kans om in WRC Generations gloednieuwe race-sensaties te ervaren


Dankzij Nacon mogen we een PlayStation 5- en Xbox-exemplaar weggeven van WRC Generations.

Wil je kans maken op deze game? Antwoord dan op de wedstrijdvraag en vul je gegevens in via het formulier onderaan dit bericht in.

Zorg dat je ons volgt op onze sociale mediakanalen, want dat geeft je extra winstkansen bij de loting!

De wedstrijd loopt tot en met 28/11/2022 om 23u59.

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: