Hyperkin komt met Xbox Series-controller in de stijl van de Xbox 360-versie

Hyperkin Xbox 360 Xenon

Controllers kan je nooit genoeg in huis hebben. Stel je maar eens voor dat je jouw favoriete game op wil starten en dat nét op dat moment je controller het begeeft. Drama!

En als je dan toch een extra controller in huis haalt, kan je er maar beter eentje kopen die er ontzettend goed uitziet. Hyperkin staat erom bekend dat ze look-a-likes maakt van eerdere controllers en nu hebben ze er eentje in de pijplijn steken voor Xbox Series X|S waar ik het toch wel warm van krijg.

De nieuwe controller krijgt de naam Xenon mee en is namelijk helemaal in de stijl van de Xbox 360-controller van enkele jaren terug. En laat dat nu een van m’n favoriete controllers zijn. Het enige minpuntje is misschien dat het om een controller met kabel gaat…

Wie nog iets verder in het verleden terug wil, kan altijd de Hyperkin-variant aanschaffen van de legendarische Duke-controller voor de originele Xbox.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: