Je kan eindelijk je auto’s verkopen in Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

Heel wat racefanaten kennen het wel: je tracht je verzameling wagens zo snel mogelijk uit te breiden en je garage vol te duwen met coole en minder coole bolides. En dan, dan staan ze daar stof te vreten. Je zou er natuurlijk een cent kunnen aan verdienen door ze te verkopen, maar dat is (sorry was) niet mogelijk in Gran Turismo 7.

Het goede nieuws: het is vanaf nu mogelijk om je wagenpark uit te dunnen en de wagens die je niet meer gebruikt te verkopen voor virtueel geld in Gran Turismo 7.

Deze feature wordt, tezamen met drie nieuwe wagens trouwens, ingevoerd met de nieuwste update 1.26.

Naast de drie nieuwe wagens, namelijk BMW M2 Competition ’18, Ford Sierra RS 500 Cosworth ’87 en de Nissan Silvia K’s Aero (S14) ’96 komt ook het Michelin Raceway Road Atlanta-circuit het aanbod vervoegen.

Hoog tijd dus om je wagenpark eens uit te mesten!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.