fbpx

“Diablo 4 komt in april 2023 en pre-orders starten in december”

Diablo Immortal mobile game

Wanneer kunnen we nu eindelijk aan de slag met Diablo 4? Niemand die het weet! Of toch? Volgens bepaalde bronnen en rapporten zou er een releasedatum in het verschiet liggen.

Volgens meerdere bronnen en insiders, waaronder de XboxEra podcast en Windows Central’s zou de game in april van volgend jaar verschijnen. Ook zou het volgens diezelfde bronnen mogelijk zijn om vanaf december Diablo 4 te pre-orderen.

December zou bovendien een belangrijke maand worden voor Diablo 4. Zo zou de promotiemolen op volle toeren moeten beginnen draaien en zou de game sowieso aanwezig zijn en getoond worden op de Game Awards. Je zou dan vanaf 8 december de game kunnen pre-orderen.

December is niet meer veraf dus nog eventjes geduld en dan weten we het zeker.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: