Het max level halen in Modern Warfare 2 zonder 1 kill te behalen? Dat kan!

Call of Duty Modern Warfare 2

Vredelievende gamers die oorlogszuchtige games spelen en er toch in slagen om het maximum level te halen zonder iemand te doden? Crazy? Ja! Maar het kan!

Getuige daarvan de prestatie van een YouTuber genaamd A Friendly Guy. Hij speelde Modern Warfare 2 en wist in een tijd van 23,5 uur het maximum level van 55 te behalen zonder ook maar 1 tegenspeler te doden. Straffe prestatie zoals je hieronder kan zien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: