Check de ijzingwekkende launch trailer van The Callisto Protocol

The Callisto Protocol

Onder onze crewleden wordt al een tijdje zenuwachtig over en weer geschuifeld in afwachting van the Callisto Protocol. Ik ben niet meteen zo’n liefhebber van dit horrorgeweld, maar de launch trailer ziet er alvast wél ontzettend vet uit.

In de trailer maken we kennis met de verschillende personages die gespeeld worden door enkele bekende acteurs. Zo zien we Transformers-ster Josh Duhamel als Jacob Lee, The Boys-ster Karen Fukuhara als Dani Nakamura, en Sam Witwer als Leon Ferris passeren.

Op de achtergrond van de trailer horen we dan weer Lost Again van Kings Elliot, een nummer dat exclusief geschreven werd voor The Callisto Protocol. 

Deze enerverende sci-fi survival horror game verschijnt op 2 december 2022 voor pc en consoles.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: