fbpx

Nieuwe GRID Legends-uitbreiding Rise of Ravenwest is nu verkrijgbaar

Fans van de betere racegames die zitten met GRID Legends op de eerste rij. Vanaf vandaag hebben zij trouwens een extra reden om er weer volle gas in te vliegen.

Codemasters en Electronic Arts pakken vandaag namelijk uit met de launch van een nieuwe, verhaalgedreven uitbreiding uit voor GRID Legends, genaamd Rise of Ravenwest.

In deze uitbreiding wordt de geschiedenis van Ravenwest, het meest beruchte team uit de GRID World Series, belicht en worden er vier nieuwe auto’s toegevoegd. Het verhaal neemt de speler in 11 nieuwe thematische Story Experiences mee en onthult hoe de beruchte reputatie van Ravenwest is ontstaan. Daarnaast zijn verschillende racetracks in een nieuw jasje gestoken, waaronder het zonovergoten en tegelijkertijd verraderlijke Miami.

De derde uitbreiding voor GRID Legends focust zich op de belangrijkste coureur van Ravenwest Motorsport: Nathan McKane, één van de hoofdrolspelers uit de ‘Driven to Glory’-verhaalmodus van de game. De uitbreiding neemt spelers mee op een avontuur dat begint bij de oorsprong van zijn team en wordt opgevolgd door verschillende events die Ravenwest een sterrenstatus hebben opgeleverd. En niet te vergeten: vijf opeenvolgende GRID World Series Championships. 

De vier nieuwe voertuigen die deze update met zich meebrengt, bestaat uit iconische auto’s en auto’s met een cultstatus: de BMW 320 Turbo Group 5, 1967 Chevrolet Corvette, 1971 Plymouth GTX en 1967 Ford Mustang Fastback. Naast vier verschillende layouts voor de Miami-racetrack zijn er ook Ramps en Boost-zones toegevoegd aan bestaande routes in de game. Drie nieuwe gesponsorde Career Events, verschillende icons, liveries en banners voor in-game gebruik worden ook meegeleverd met deze uitbreiding.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: