Mekkeren toegestaan in launch trailer Goat Simulator 3

Wat ooit begon als een grap groeide uit tot een waar fenomeen. Wie had ooit durven denken dat een geit de virtuele wereld zou veroveren? Ondertussen zit de reeks reeds aan nummer 3 en ook deze is weer zeer de moeite.

Even wat leerijke informatie over de geitenwereld. Zo ben je helemaal mee met de wereld van Goat Simulator 3.

Een vrouwelijke geit is een geit of een sik. Het mannetje van de geit is een bok. Een jong geitje is een lam. Een gecastreerde bok is een hamel. Wat onze eigen (oude) bok (met sik) vond van de game lees je in zijn review.

Goat Simulator 3 is nu verkrijgbaar voor pc via de Epic Games Store, en voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.