Nieuwe gameplay video voor EA’s triple A Hunting game Wild Hearts

Wild Hearts is een in ontwikkeling zijnde triple A (belangrijk om te vermelden) hunting game van EA, in samenwerking met Koei Tecmo. Vandaag pakken beide partijen uit met de eerste aflevering van Monogatari (letterlijk vertaald: Verhaal), een reeks videoblogs waarin we alles te weten komen over deze titel.

Monogatari Episode 1 belicht een unieke gameplay-feature genaamd Karakuri, een ruim 1500 jaar oude Japanse term voor een ingenius mechanisch systeem.

Karakuri is niet alleen divers, maar ook multifunctioneel. Het geeft spelers namelijk de overhand tijdens het vechten, het verzamelen van grondstoffen en het reizen door jachtgebieden.

De video laat zien op welke manier Karakuri ervoor zorgt dat spelers een creatieve, dynamische voorsprong hebben tijdens gevechten. Door nieuwe vormen en combinaties te leren, zijn spelers in staat om hun jachtgebieden beter voor te bereiden en gunstigere omstandigheden te creëren voor hun strijd tegen gigantische Kemono-beesten.

Dankzij de bijna onverwoestbare aard van Karakuri kunnen spelers die tijdens de strijd sneuvelen hun eerdere creaties ook gebruiken om efficiënter en strategischer te reizen.

Crafting verandert de manier waarop spelers denken over hun jacht. Ze moeten leren hoe ze zich kunnen aanpassen door verschillende Karakuri-combinaties te proberen en samen te werken met teamgenoten om extra sterke Karakuri-systemen te creëren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)