A$AP Rocky en andere hiphoppers aan de macht op soundtrack Need for Speed Unbound 

Need For Speed Unbound A$AP Rocky

Ik ben persoonlijk niet zo’n liefhebber van het hiphop-genre, dus ik ken om eerlijk te zijn niet heel veel artiesten op de nagelnieuwe soundtrack van Need for Speed Unbound.

Enkel A$AP Rocky heb ik al eens horen passeren, maar verder zeggen namen als Yakuza, Alina Pash, Slikback, Villano Antillano en The Synaptik me bitter weinig. Ik zal het persbericht van Electronic Arts maar op het woord geloven dat het hier best bekende namen zijn uit de hiphop-wereld.

Er staan zo bijna 70 nummers op de soundtrack die afkomstig zijn van artiesten uit 25 verschillende landen. Da’s niet niks!

Wil je zelf de soundtrack even beluisteren? Dat kan via Spotify of Apple Music. Dat kan uiteraard ook vanaf 2 december, wanneer Need For Speed Unbound gelanceerd wordt op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: