fbpx

Nieuw miniaturenspel Star Wars: Shatterpoint Game aangekondigd

Asmodee en Atomic Mass Games hebben Star Wars: Shatterpoint Game aangekondigd. Een nieuw miniaturenspel dat de bestaande catalogus van Star Wars miniaturenspellen zal aanvullen. Het Shatterpoint Game komt in juni 2023 uit.

Met Star Wars: Shatterpoint Game kunnen spelers het lot van het heelal veranderen, van the Core Worlds tot the Outer Rim. Spelers bouwen en leiden een aanvalsteam bestaande uit iconische Star Wars-personages en nemen het tegen elkaar op in spannende gevechten.

Customize: Maak een Star Wars team dat echt uniek is met prachtig en dynamische miniaturen van herkenbare Star Wars karakters die ideaal zijn voor toegewijde hobbyisten en nieuwe schilders. 

Strategie: De leuke en flexibele squad-building-ervaring van Shatterpoint nodigt spelers uit om zelf samengestelde aanvalsteams te creëren die geoptimaliseerd zijn om de verschillende missiedoelen te voltooien. Spelers kunnen rechtstreeks kiezen uit thematische aanvalsteams uit het Star Wars-sterrenstelsel, zoals: Ahsoka Tano en Bo-Katan Kryze of Lord Maul en zijn loyale supercommando’s. Maar ze kunnen ook hun aanvalsteams zelf samenstellen door hun favoriete personages te mixen en matchen. 

Strijd: In Star Wars: Shatterpoint Game gebruiken spelers de speciale eigenschappen en diverse gevechtsvaardigheden van hun personages om het verloop van de strijd te bepalen terwijl ze tegen elkaar racen om dynamisch evoluerende missiedoelen te voltooien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d