Dragon Ball Xenoverse 2 – Hero of Justice Pack 1 nu beschikbaar

Vanaf vandaag kunnen Dragon Ball Xenoverse 2-spelers genieten van nieuwe content uit de Dragon Ball Super Hero-film.

De twee nieuwe Androids, Gamma 1 en Gamma 2 doen mee aan het gevecht, naast Gohan in zijn versie uit de film. Naast deze drie personages komt het Hero of Justice Pack 1 met 4 nieuwe parallelle quests, 4 nieuwe kostuums, nieuwe laadschermen en 7 vaardigheden van Gamma 1 en Gamma 2 voor de avatars van spelers.

Deze nieuwe update komt ook met gratis content, zoals nieuwe kostuums en accessoires, Dual Ultimate Attacks, Super Souls, Raid Quests, Hero Colosseum Figures en Loading Screen Illustations.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: